Opslag huren in Maastricht?

opslag huren

Iedereen heeft wel eens behoefte aan extra opslagruimte. Voor korte of langere tijd opslag huren. Bijvoorbeeld als u gaat verhuizen of verbouwen. Of als u kinderen het huis uit gaan en u wilt een deel van hun spullen opslaan. Misschien heeft u wel een hobby die veel plaats in beslag neemt thuis. Of maakt uw webshop wellicht een enorme groei door en is extra magazijnruimte gewenst?

Voor deze situaties biedt 24/7OPSLAG op woonboulevard Belvedère de oplossing. U kunt bij ons precies de ruimte huren die u nodig heeft. Heel flexibel, en net zo lang of kort als u zelf wilt, zonder onnodige kosten.

De boxen / opslagruimtes

De boxen en opslagruimtes zijn in veel verschillende afmetingen beschikbaar, er is altijd wel een geschikte box of combinatie van boxen die optimaal past bij uw behoefte. Boxen hebben een hoogte van 2,75 of 3,25 meter. De kleinste box heeft een oppervlakte van 1 m2 en dus een inhoud van circa 3 m3. Hier tussen bevinden zich veel verschillende afmetingen en door te combineren is vrijwel elke afmeting mogelijk. In afstemming met de Storage beheerder kunt u een keuze maken voor een opslagruimte die optimaal past bij uw behoefte.

U zult versteld staan hoeveel spullen u kunt opslaan in een Locker. Hiermee kun je echt ruimte creëren in je huis, appartement of kamer. Door compact te stapelen in onze lockers van 1,0 m3, 1,25 m3, 1,4 m3 en 1,6 m3, creëer je al overzicht in je woning vanaf € 13,- per maand.

Het plafond van de boxen is uitgevoerd in draadgaas. Hierdoor staat het in open verbinding met de ruimte boven de boxen. Dit gaasplafond zorgt ervoor dat er sprake is van goede ventilatie en temperatuurhuishouding. Doordat de gangpaden zijn voorzien van een krachtige verlichting krijgt elke afzonderlijke box voldoende licht zodra de deur is geopend.

Alle boxen zijn voorzien van een uniek nummer. De boxen zijn toegankelijk via gangpaden met een breedte van 150 cm. Het centrale gangpad heeft een breedte van 200 cm. De kleinere boxen zijn toegankelijk via een draaideur (B x H: 100 x 230 cm) terwijl de grotere boxen zijn voorzien van een roldeur met een hoogte van 230 cm. De maximale inrijhoogte van het pand is 285 cm.

particuliere opslag
Opslagruimte huren maastricht
Met uw auto tot aan de box

Toegang

Bij de huurovereenkomst ontvangt u een individuele toegangscode. Met deze code kunt u zelf de elektrische schuifpoort van het hekwerk openen, hiermee krijgt u toegang tot het bedrijfsterrein. Op het bedrijfsterrein kunt u met de toegangscode 1 van 3 roldeuren openen om toegang te krijgen tot de hal waarin zich uw opslagruimte bevindt.

Als de roldeur volledig is geopend (max doorrijhoogte 285 cm) kunt u uw auto naar binnen rijden om droog te laden en lossen. De poort sluit automatisch. Indien u het pand weer wilt verlaten drukt u op de groene knop naast de roldeur om deze te openen. U rijdt weer achteruit het pand uit. Om het bedrijfsterrein te verlaten opent u de schuifpoort van het hekwerk door uw individuele toegangscode in te voeren.

Eigen toegangscode
g2hp1712130409

U kunt uw individuele box afsluiten met een cilinderslot dat u bij het aangaan van de huurovereenkomst koopt. Met dit cilinderslot heeft alleen uzelf toegang tot uw eigen box. U wordt eigenaar van uw cilinderslot. Dit universele cilinderslot is voorzien van 3 sleutels en kan ook bij de meeste andere storage-bedrijven wereldwijd worden gebruikt. Het slot kost eenmalig € 12,50 (excl. BTW). Indien u al in het bezit bent van een universeel Storage-cilinderslot kunt u dit natuurlijk gebruiken en hoeft u geen nieuw slot te kopen.

Aanhangwagen

24/7OPSLAG stelt aan haar klanten die een opslag huren 2 keer een aanhangwagen gratis ter beschikking. Met deze aanhangwagen kunt u uw spullen brengen en later ook weer ophalen. Om gebruik te maken van deze service dient u de aanhangwagen te reserveren bij de storage -beheerder.

Voor boxen tot 12 m3 kunt u tweemaal 4 uur de aanhangwagen gebruiken.
Voor grotere boxen kunt u tweemaal 1 dag de aanhangwagen gebruiken.
‘s-Avonds moet de aanhangwagen weer terug zijn.

Deze aanhangwagen kunt u gebruiken met een regulier rijbewijs omdat deze een maximaal laadvermogen van 400 kg heeft. De aanhangwagen is ongeremd en heeft de volgende bakafmetingen: (L x B x H: 250 x 150 x 150 cm). De laadbak is aan de achterzijde toegankelijk via een afsluitbare dubbele deur. U dient zelf te zorgen voor een witte kentekenplaat identiek aan het kenteken van het trekkend voertuig. De aanhangwagen heeft een hoogte van 210 cm en een breedte van 200 cm, houd rekening met deze maximale doorrijhoogte en breedte!

aanhang-min

Transportmiddelen

transportmiddelen-min

Voor het verplaatsen van uw spullen vanuit de laad- en los-zone naar uw box stelt 24/7OPSLAG diverse hulpmiddelen gratis ter beschikking. Voor elke klus hebben we een geschikte oplossing zoals: steekwagen, meubelhondjes, palletwagen en karren. Een opslag huren maken we zo prettig.

Klimaat en hygiëne

Voor de langdurige opslag van uw spullen is het van belang dat de temperatuur en luchtvochtigheid wordt gecontroleerd. Naast een optimale isolatie is een goede ventilatie en verwarming van belang om een optimaal klimaat te creëren voor uw spullen.

Ook het risico op beschadiging van uw spullen door schadelijke dieren is onder controle door het toepassen van preventiemaatregelen. Daarom worden schadelijke dieren zoals muizen en insecten structureel geweerd uit de storage om te kunnen borgen dat uw spullen intact blijven.

g2hp1712130421
g2hp1712130399

Beveiliging

Unieke sleutel
Camerabewaking

Bij 24/7 OPSLAG laten wij niets aan het toeval over. Onze beveiliging is zeer uitgebreid. Natuurlijk is het terrein afgesloten met een hoog hekwerk en schuifpoort. De buitenkant van het volledige pand, de omgeving en het dak wordt bewaakt met sensoren en camera’s. Ook in het pand wordt alles bewaakt met sensoren en camera’s, alleen in uw eigen box heeft u privacy. Met meer dan 30 branddetectoren en uitgebreide blusvoorzieningen hebben we er alles aan gedaan om calamiteiten te voorkomen.

Instructies

In en om het pand bevinden zich instructieborden met een heldere uitleg over de werking en regels van de 24/7OPSLAG. Natuurlijk kunt ook advies en uitleg vragen aan onze storage beheerder.

instructies-min

Parkeerplaatsen

Het is mogelijk om bij 24/7OPSLAG bewaakte buitenparkeerplaatsen te huren (€ 50,- per maand) voor het stallen van personenauto’s (geen andere zaken). Het terrein is afgesloten en bewaakt met camera’s en detectie. Met uw persoonlijke toegangscode heeft u dagelijks toegang tussen 6:00 en 23:00 uur. Uw auto staat veilig geparkeerd dicht bij de binnenstad.

Wat heeft u nodig om opslagruimte te huren?

We vragen u om een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart), een bankpas en documenten waaruit uw actuele woonadres blijkt, mee te brengen. Aan bedrijven vragen we een recent (<3 maanden) uittreksel van de KvK. De storagebeheerder vult vervolgens samen met u het huurcontract in, legt alles uit en laat u de opslagruimte zien en beantwoordt eventuele vragen. U krijgt een persoonlijke toegangscode waarmee u toegang krijgt tot de vestiging. Om toegang te krijgen tot uw persoonlijke box of opslagruimte ontvangt u een cilinderslot waarmee de box alleen door u zelf kan worden geopend of afgesloten. Dat kan alle dagen tussen 6.00 en 23.00.