Opslagruimte huren in Maastricht bij 24/7 Opslag

opslag huren

Wilt u een opslagruimte huren in Maastricht?
Huur een opslagruimte voor uw bedrijf of persoonlijke bezittingen.
24/7 Opslag biedt u de ideale oplossing.

Wij hebben een ruime keuze aan opslagruimtes voor zowel particulieren als bedrijven, die veilig, schoon en goed geventileerd zijn. Of u nu tijdelijke opslagruimte nodig heeft voor uw verhuizing, of een langdurige opslagoplossing zoekt voor uw bedrijfsinventaris, wij bieden altijd een perfecte oplossing voor u.

De mogelijkheden beginnen met een kleine opslag in de vorm van een locker van 1 m³. Maar er zijn ook zeer ruime opslag boxen van 60 m³ beschikbaar. Tussen deze twee uiterste zijn nog veel denkbare maten mogelijk. Daarom is de hoeveelheid aan materialen bepalend welke opslagruimte het beste past bij uw wensen.  Wij denken uiteraard graag met u mee over het meest passende formaat.

24/7 Opslag is 365 dagen per jaar geopend en wij hanteren scherpe prijzen zonder onnodige kosten.

Waarom kiezen voor 24/7 Opslag?

Beveiliging: Uw eigendommen zijn veilig bij ons. Onze opslagruimtes zijn beveiligd met een geavanceerd alarmsysteem en bewakingscamera’s. Met een persoonlijke toegangscode heeft u toegang tot het terrein en de opslagruimte. Daarnaast maakt u gebruik van een cilinderslot om uw eigen opslagruimte af te sluiten.

Gemak: Onze opslagruimtes zijn goed bereikbaar en ruim toegankelijk, zodat u altijd bij uw spullen kunt.  En voor de overslag van uw spullen stellen wij verschillende materialen beschikbaar.

Flexibel: Wij bieden flexibele huurtermijnen voor het huren van een opslagruimte in Maastricht. Hierdoor kunt u zo lang huren als nodig.

Service: Onze storage beheerder staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste ruimte en het beantwoorden van al uw vragen met betrekking tot opslag, verhuizingen en verpakkingen.

Eigen toegangscode

Onze opslagruimtes

Bij 24/7 Opslag hebben wij verschillende soorten opslagruimtes beschikbaar, variërend in grootte van 1 m³ tot wel 60 m³.
De locatie is schoon, goed geventileerd en goed onderhouden, zodat uw spullen altijd in goede staat blijven.

Er zijn lockers beschikbaar met een maximale opslagcapaciteit van 1,6 m³ maar zijn er ook verschillende opslagboxen die verschillen van 3 m³ tot wel 60 m³. Er is dus altijd wel een ruimte die precies past bij de wat u nodig heeft. Zo word een opslagruimte huren wel heel gemakkelijk.

Naast het feit dat er verschillende afmetingen beschikbaar zijn hebben we er ook voor gezorgd dat het opslaan van uw spullen altijd veilig is. U heeft alleen toegang tot de opslagruimtes via een persoonlijke toegangscode. De doorgang is ruim opgezet zodat het in- en uitladen van spullen op een prettige manier kan verlopen. Het gebouw is voorzien van bewakingscamera’s en brandbeveiliging.

De opslagruimte zelf sluit u af met een cilinderslot. Dit slot koopt u bij aangaan van een huurovereenkomst bij 24/7 Opslag.

opslagruimte

Prijzen

opslagruimte huren in maastricht

Bij 24/7 Opslag bieden wij eerlijke en transparante prijzen. De prijs hangt af van de grootte van de opslagruimte die u huurt. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een zakelijk vestigingsadres of een flexibele postbus op onze locatie. Wij laten u de ruimtes graag persoonlijk zien en bespreken dan uiteraard ook de mogelijkheden.

Reserveer uw opslagruimte vandaag nog!

Bent u op zoek naar een opslagruimte in Maastricht?
Zoek dan niet verder dan 24/7 Opslag! Wij bieden de perfecte opslagoplossing.

Als u nog twijfelt of het huren van een opslagruimte voor u geschikt is dan nodigen wij u van harte uit om eens te komen kijken of neem vandaag nog contact met ons op om uw opslagruimte te reserveren.

balie-min
parkeerplaatsen-min