Particuliere opslag

opslag huren

Huizen of appartementen hebben vaak te weinig opslagruimte. Verhuizen naar een groter huis of appartement is niet nodig als u handig gebruik maakt van particuliere opslag van spullen die u slechts incidenteel of seizoensmatig nodig heeft.

Daarom is de beveiligde en geconditioneerde opslagruimte van 24/7OPSLAG uitermate geschikt om spullen op te slaan die anders uw zolder, garage of opslagruimte doen uitpuilen. Maar we hebben ook de passende ruimte voor uw motor, racefiets, ski’s of bagage box. 24/7OPSLAG is de ideale oplossing indien u wat meer opslagruimte nodig heeft door spullen die thuis in de weg staan of niet altijd nodig heeft, elders op te slaan. De perfecte oplossing dus voor particuliere opslag van uw spullen.

De derde maand is gratis

365 dagen open

Geen onnodige administratie kosten

Hoogwaardige beveiliging

Geen onnodige verzekeringskosten: vaak gratis dekking door uw eigen inboedelverzekering. 24/7OPSLAG hanteert heldere,
transparante en vaste prijzen voor particuliere opslag, je weet waar je aan toe bent.

Opslag

Huizen of appartementen hebben vaak te weinig opslagruimte. Verhuizen naar een groter huis of appartement is niet nodig als u handig gebruik maakt van externe opslag van spullen die u slechts incidenteel of seizoensmatig nodig heeft. Daarom is de beveiligde en geconditioneerde opslagruimte van 24/7OPSLAG uitermate geschikt om spullen op te slaan die anders uw zolder, garage of opslagruimte doen uitpuilen. Maar we hebben ook de passende ruimte voor uw motor, racefiets, ski’s of bagage box. 24/7OPSLAG is de ideale oplossing indien u wat meer opslagruimte nodig heeft door spullen die thuis in de weg staan of niet altijd nodig heeft, elders op te slaan.

particuliere opslag

Student

Studeer je in Maastricht en heb je (tijdelijk) opslagruimte nodig omdat je studentenkamer te klein is voor grote spullen zoals bike of snowboard? Ga je tijdelijk naar het buitenland voor stage of een reis. Je hebt nog geen kamer of je deelt je kamer of je moet even overbruggen en je hebt net te weinig ruimte, bij 24/7OPSLAG kun je terecht voor een ruime locker vanaf 1 m3. Je sportspullen staan droog, bewaakt en veilig bij 24/7OPSLAG en op vertoon van je studentenpas van een opleiding in Maastricht is een korting van 10% van toepassing op onze huurprijzen.

Webshop

Je webshop gaat steeds beter lopen maar dat brengt ook nadelen met zich mee. Hoe ontvang ik een vrachtwagen in een woonwijk en laden en lossen op de oprit is niet handig. Je garage staat te vol en pakketje ontvangen als je niet thuis bent is lastig. Je huurt een box zodat je met een palletwagen je goederen kunt hanteren.

Vestigingsadres en Postadres

Vestigingsadres, Postadres, flex-kantoor

Je privéadres gebruiken als zakelijk adres heeft nadelen, eigenlijk wil je zaken scheiden. Via Street-view ziet iedereen hoe en waar je woont als je zakelijk en prive combineert.
Bij 24/7OPSLAG kun je eindelijk zaken goed regelen en verder professionaliseren.

  • Je kunt een flexibele werkplek huren (flex-kantoor) zodat je administratieve afhandeling dicht bij je spullen kan worden afgewerkt en je thuis weer ruimte krijgt. lees meer
  • Jouw individuele postbus bij 24/7OPSLAG. lees meer
  • Je bedrijf echt vestigen in Maastricht bij 24/7OPSLAG. lees meer

Extra opslagruimte voor binnenstadbewoners!

Wie in de binnenstad van Maastricht woont, heeft soms behoefte aan wat extra opslagruimte. Aan de rand van het centrum, bij Retailpark Belvédère ligt 24/7-Opslag. Hier kunt u 24 uur per dag terecht voor opslag van spullen die u niet het hele jaar gebruikt. Uw ski-uitrusting, mountainbike, kerstspullen of meubelen slaat u veilig en bewaakt op bij 24/7-Opslag. Opbergboxen zijn te huur in allerlei maten. Van compact tot formaat garagebox. Voor korte of langere termijn. Flexibele contracten.

Verhuizen

Je huis verkocht, maar nog geen nieuwe woning gevonden? U gaat verbouwen of uw woning krijgt een make-over? Of gaat u kleiner wonen? 24/7OPSLAG is dé oplossing voor het tijdelijk) opslaan van uw spullen. Ook als u gaat samenwonen is 24/7OPSLAG ideaal voor het opbergen van spullen die u dubbel heeft.

Uit elkaar? Vaak is er in die situatie snel behoefte aan opslagruimte omdat een van de twee partners het huis verlaat of omdat de spullen bij de verkoop van uw woning verdeeld moeten worden. Bij 24/7OPSLAG heeft u binnen een dag een plek om uw spullen op te slaan. Hulp nodig bij het verhuizen? Onze aanhangwagen staat voor u ter beschikking.

Is thuis wonen niet meer mogelijk of verhuist u of een familielid naar een verzorgingshuis? Vaak komt dit onverwacht en dan moeten plotseling veel spullen elders worden opgeslagen. In deze situatie biedt 24/7OPSLAG uitkomst voor particuliere opslag van de spullen.

Verenigingen

24/7OPSLAG is ideaal voor verenigingen. Staat het clublokaal te vol? Maak dan gebruik van onze opslagruimte. Voor het opbergen van materialen, het verenigingsarchief of de kantine-voorraad. Of wat dacht u van het bewaren van de kostbare sportuitrusting, uniformen, instrumenten. Loop geen risico op diefstal en beschadiging, maar huur uw opslagruimte bij 24/7OPSLAG