Uw zakelijk vestigingsadres in Maastricht: professioneel en betaalbaar.

opslag huren

Uw zakelijk vestigingsadres in Maastricht.

Als ondernemer wilt u zich concentreren op uw bedrijfsactiviteiten en niet teveel tijd en geld kwijt zijn aan zaken zoals een fysiek kantoor. Toch wilt u wel een professioneel imago uitstralen naar uw klanten en partners. Daarom is een zakelijk vestigingsadres in Maastricht de perfecte oplossing.

Bij 24/7 Opslag krijgt u een adres in Maastricht, wat zorgt voor een professionele uitstraling van uw bedrijf. U kunt dit adres gebruiken voor uw postadres, als factuuradres of als vestigingsadres op uw website en visitekaartjes. Daarnaast is er een mogelijkheid om gebruik te maken van onze flex kantoren indien u dit wenst.

De voordelen

  • Een professionele uitstraling van uw bedrijf
  • Een adres in Maastricht
  • U kunt dit adres gebruiken voor uw postadres, factuuradres en vestigingsadres
  • U bent altijd bereikbaar voor uw klanten
  • Flexibele huurperiodes
  • Geen zorgen over huurcontracten en bijkomende kosten
zakelijk vestigingingsadres

Onze dienstverlening

Wij bieden u verschillende mogelijkheden aan voor een zakelijk vestigingsadres in Maastricht, afhankelijk van uw behoeften en budget. Naast een zakelijk vestigingsadres bieden wij ook postverwerking aan in de vorm van flexibele postbussen en baliefunctie. Tevens zijn er mogelijkheden voor het huren van bedrijfsunits of een flex kantoor. Zo kunt u altijd kiezen voor de diensten die bij uw bedrijf passen.

g2hp210224s9246-min

Interesse?

Bent u geïnteresseerd in een zakelijk vestigingsadres in Maastricht? Neem dan contact met ons op of vul snel het “bel me terug” formulier in. Dan nemen wij snel contact met u op. Wij helpen u graag verder met uw zakelijke behoeften en zorgen ervoor dat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

balie-min
parkeerplaatsen-min