Opslagruimte huren in Lanaken? Kies voor 24/7 Opslag in Maastricht!

opslag huren

Veilige en Betrouwbare Self Storage in Maastricht!
Op zoek naar opslagruimte in Lanaken? 247opslag.nl biedt dé oplossing voor bewoners van Lanaken die behoefte hebben aan extra ruimte. Gelegen net over de grens bij Maastricht, bieden wij veilige en betrouwbare self storage-opties voor zowel particulieren als bedrijven. Met ons uitgebreide aanbod aan opslagruimtes en flexibele huuropties, helpen wij u bij het vinden van de perfecte oplossing voor uw opslagbehoeften.

Uitstekende beveiliging
Bij 247opslag.nl begrijpen we dat uw bezittingen waardevol zijn en dat u ze met zorg wilt opslaan. Daarom hebben we state-of-the-art beveiligingsmaatregelen getroffen om uw spullen te beschermen. Onze opslagfaciliteit in Maastricht is uitgerust met 24/7 videobewaking, toegangscontrolesystemen en alarmen, zodat u met een gerust hart uw bezittingen kunt achterlaten.

Altijd een passende opslagruimte
Met onze flexibele huuropties kunt u de opslagruimte kiezen die perfect aansluit bij uw behoeften. Of u nu slechts een paar items wilt opslaan of een complete inboedel, bij 247opslag.nl hebben we ruimtes van verschillende groottes beschikbaar. Bovendien kunt u altijd gemakkelijk en snel toegang krijgen tot uw opgeslagen goederen, wanneer u maar wilt.

Gunstig gelegen nabij Lanaken in Maastricht
Wanneer u kiest voor 247opslag.nl, kiest u voor gemak en betrouwbaarheid. Onze opslaglocatie is gunstig gelegen nabij Lanaken, waardoor het gemakkelijk is om uw spullen te brengen en op te halen. Onze vriendelijke en professionele medewerkers staan altijd klaar om u te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Dus, als u op zoek bent naar opslagruimte in de omgeving van Lanaken, denk dan aan 247opslag.nl in Maastricht! Neem vandaag nog contact met ons op om de perfecte opslagoplossing voor u te vinden.

Waarom kiezen voor 24/7 Opslag?

Beveiliging: Uw eigendommen zijn veilig bij ons. Onze opslagruimtes zijn beveiligd met een geavanceerd alarmsysteem en bewakingscamera’s. Met een persoonlijke toegangscode heeft u toegang tot het terrein en de opslagruimte. Daarnaast maakt u gebruik van een cilinderslot om uw eigen opslagruimte af te sluiten.

Gemak: Onze opslagruimtes zijn goed bereikbaar en ruim toegankelijk, zodat u altijd bij uw spullen kunt.  En voor de overslag van uw spullen stellen wij verschillende materialen beschikbaar.

Flexibel: Wij bieden flexibele huurtermijnen voor het huren van een opslagruimte in Maastricht. Hierdoor kunt u zo lang huren als nodig.

Service: Onze storage beheerder staat altijd voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste ruimte en het beantwoorden van al uw vragen met betrekking tot opslag, verhuizingen en verpakkingen.

Eigen toegangscode

Onze opslagruimtes

Bij 24/7 Opslag hebben wij verschillende soorten opslagruimtes beschikbaar, variërend in grootte van 1 m³ tot wel 60 m³.
De locatie is schoon, goed geventileerd en goed onderhouden, zodat uw spullen altijd in goede staat blijven.

Er zijn lockers beschikbaar met een maximale opslagcapaciteit van 1,6 m³ maar zijn er ook verschillende opslagboxen die verschillen van 3 m³ tot wel 60 m³. Er is dus altijd wel een ruimte die precies past bij de wat u nodig heeft. Zo word een opslagruimte huren wel heel gemakkelijk.

Naast het feit dat er verschillende afmetingen beschikbaar zijn hebben we er ook voor gezorgd dat het opslaan van uw spullen altijd veilig is. U heeft alleen toegang tot de opslagruimtes via een persoonlijke toegangscode. De doorgang is ruim opgezet zodat het in- en uitladen van spullen op een prettige manier kan verlopen. Het gebouw is voorzien van bewakingscamera’s en brandbeveiliging.

De opslagruimte zelf sluit u af met een cilinderslot. Dit slot koopt u bij aangaan van een huurovereenkomst bij 24/7 Opslag.

opslagruimte

Prijzen

opslagruimte huren in maastricht

Bij 24/7 Opslag bieden wij eerlijke en transparante prijzen. De prijs hangt af van de grootte van de opslagruimte die u huurt. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor een zakelijk vestigingsadres of een flexibele postbus op onze locatie. Wij laten u de ruimtes graag persoonlijk zien en bespreken dan uiteraard ook de mogelijkheden.

Reserveer uw opslagruimte vandaag nog!

Bent u op zoek naar een opslagruimte in de omgeving van Beek?
Zoek dan niet verder dan 24/7 Opslag! Wij bieden de perfecte opslagoplossing in Maastricht.

Als u nog twijfelt of het huren van een opslagruimte voor u geschikt is dan nodigen wij u van harte uit om eens te komen kijken of neem vandaag nog contact met ons op om uw opslagruimte te reserveren.

balie-min
parkeerplaatsen-min