Zakelijke opslag & flex-kantoor

opslag huren

U heeft als bedrijf te maken met seizoenen, groei, pieken en dalen? Reguliere bedrijfspanden zijn star, hebben een vaste grootte, vaste kosten en kunnen niet worden aangepast aan uw behoefte. Voor kleine en grote bedrijven biedt 24/7OPSLAG een flexibele en professionele oplossing voor zakelijke opslag.

Scherpe prijzen
zonder onnodige kosten

365 dagen open

Geen onnodige administratie kosten

Hoogwaardige beveiliging

Geen onnodige verzekeringskosten: vaak gratis dekking door uw eigen inboedelverzekering. 24/7OPSLAG hanteert heldere,
transparante en vaste prijzen, je weet waar je aan toe bent.

flex-kantoor.com

Indicatie Huur per maand Afmetingen
 Flex-kantoor € 275,- 20 m2
  • Inclusief keukenblok en D-H toilet.

Huizen of appartementen hebben vaak te weinig opslagruimte. Verhuizen naar een groter huis of appartement is niet nodig als u handig gebruik maakt van externe opslag van spullen die u slechts incidenteel of seizoensmatig nodig heeft. Daarom is de beveiligde en geconditioneerde opslagruimte van 24/7OPSLAG uitermate geschikt om spullen op te slaan die anders uw zolder, garage of opslagruimte doen uitpuilen. Maar we hebben ook de passende ruimte voor uw motor, racefiets, ski’s of bagage box. 24/7OPSLAG is de ideale oplossing indien u wat meer opslagruimte nodig heeft door spullen die thuis in de weg staan of niet altijd nodig heeft, elders op te slaan. lees meer

Flexibele Postbus

Met een flexibele postbus van 24/7OPSLAG kun privé en zakelijk goed scheiden:

  • Je krijgt een ruime individuele postbus bij 24/7OPSLAG.
  • Voor de prijs hoef je het niet te laten: € 11,- exclusief BTW per maand.
  • je krijgt een emailtje als er post voor jou is.
  • je haalt je post op elk moment dat jouw past, 7 dagen per week tussen 06:00 en 23:00.
  • dit is geen vestigingsadres voor de KvK of inschrijfadres voor de GBA.
  • voor vragen en overleg helpt u onze storage-beheerder

Zakelijk vestigingsadres

Wil je je privé adres scheiden van je zakelijk adres? Woon je in België of Duitsland maar heb je een Nederlands vestigingsadres nodig? Voor een zzp-er of een startende ondernemer is communicatie via het thuisadres vaak niet handig.

24/7OPSLAG heeft de oplossing: Uw eigen zakelijk vestigingsadres in Maastricht bij 24/7OPSLAG conform de regels van de KvK.

Na een zorgvuldige screening krijgt u bij  24/7OPSLAG een vestigingsadres in combinatie met afname van een opslagruimte en een postbus. Hiermee kunt u zich inschrijven bij de KvK en uw post ontvangen bij 24/7OPSLAG in Maastricht.

Lees meer

Binnenstadservice, the last mile!

Opslagruimte in Maastricht

Vanwege onze ligging aan de woonboulevard Belvedère vlak bij de binnenstad kunnen wij met u samenwerken op het gebied van logistiek en bevoorrading voor winkels in de binnenstad of op de woonboulevard zodat u uw eigen, vaak dure verkoopruimte, beschikbaar houdt voor klanten en toch heel dichtbij uw spullen kunt opslaan. Neem contact met ons op om specifieke maatoplossingen te bespreken.

Baliefunctie en pakketdiensten

Vanwege de hoge mate van automatisering zijn wij in staat om voor u balie- en pakketdiensten te verrichten. U kunt bij ons uw post en pakketten laten bezorgen of ophalen. Met onze lockers en postbussen zijn wij in staat om voor u specifieke geautomatiseerde logistieke oplossingen te bieden waardoor u flexibel en mobiel kunt werken, U hoeft niet op kantoor, op de zaak, of thuis te zijn om uw pakketstroom te organiseren. Ga met ons in overleg over uw specifieke bedrijfssituatie en ervaar waartoe moderne technologie in staat is om u qua tijdstip en locatie onafhankelijk te maken van uw eigen bedrijfsprocessen.

Archief

Sla uw bedrijfsarchief op bij 24/7OPSLAG. Wij bieden specifieke archiefoplossingen op basis van archiefstellingen. Uw vertrouwelijke bedrijfsinformatie bewaart u veilig bij 24/7OPSLAG. Denk aan een back-up van uw documenten. Soms is het beter die niet op kantoor op te slaan. Bij brand of waterschade loopt u het risico kostbare informatie te verliezen. Bij 24/7OPSLAG worden documenten op een veilige manier bewaard onder optimale omstandigheden. In zomer en winter.

Bedrijfsruimte

U heeft als bedrijf behoefte aan een opslagruimte die een storage box overstijgt maar bent nog niet toe aan een eigen bedrijfspand. Hiervoor biedt 24/7OPSLAG bedrijfsruimtes aan vanaf 20 tot en met 170 m2 voor opslagdoeleinden. Deze ruimtes zijn voorzien van 230 V, en u kunt zich hier als bedrijf ook vestigen of uw post ontvangen.

Voor informatie, beschikbaarheid, afmetingen en prijzen van onze bedrijfsunits kunt u vrijblijvend met ons contact op nemen.